Ismail YK Fan Club | Haydi Bastir Albümü | www.ismailykworld.com
Sayfamiz Degismistir !!!!
Resmi Radyo YK Sitesine bekleriz artik ordayiz..<href="http://www.radyoyk.com">www.radyoyk.com</a> & <a href="http://www.radyoyk.de">www.radyoyk.de</a>



 
AnasayfaPortalSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıGiriş yapKayıt Ol
En son konular
» 4.Bölüm Resimleri
tarafından ali-yk Perş. 27 Şub. - 18:06:19

» Merhabalar..
tarafından Mecma'ül Bahreyn C.tesi 25 Haz. - 0:07:56

» Biberiye Zayiflama Hapi Kapsülü Almanya- www.biberiye-shop.com
tarafından Zehra YK Perş. 28 Nis. - 23:17:35

» Zehra YK Hakkinda Düsünceleriniz
tarafından Zehra YK Paz 20 Mart - 18:50:57

» Eric Legrand Injury
tarafından vatansever223 Cuma 19 Kas. - 18:42:31

» NFL bans alcohol for team functions
tarafından vatansever223 Cuma 19 Kas. - 18:42:08

» Should we legalize sports gambling in the state of Illinois to help fund our schools?
tarafından vatansever223 Cuma 19 Kas. - 18:41:25

» Berna Öztürk (Suat)
tarafından Istanbulu Ykci Cuma 5 Kas. - 16:00:59

» Eris Akman (Hakki Abi)
tarafından Istanbulu Ykci Cuma 5 Kas. - 16:00:39

» Bahar Akça (Zeynep)
tarafından Istanbulu Ykci Cuma 5 Kas. - 16:00:25


Paylaş | 
 

 arkadaşlar ben inanmıyorum asla

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
meral yk
Fanatik YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 439 Nerden : İSTANBUL Meslek : LİSELİ Lakap : ALAYINA YK CI:) YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 1 Puani : 505 Kayıt tarihi : 15/01/10

MesajKonu: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   Cuma 5 Şub. - 22:47:48

arkadaşlar:(
geçenlerde bi magazin programında İSMAİL YK nın FELAKETSİN ŞARKISINI bas türk ADLI GRUBUN ÇOK SEKSİSİN şarkısın dan alıntı ve hatta çalıntı olduğunu söylediler yani ykyı yerden yere vurdular
ve ben o kadar sinirlendim ki inanmadım. onu kıskananların iğrenç bi oyunu die düşündüm.ve magazin programı İSMAİL YK NIN cevabının gizlendiği açıklamasını yaptı.

çok sinirlendim abime demediklerini bırakmadılar . üstüne bi de hırsızlıkla suçladılar
yok ewlenmiş, yok türk vatandaşlığından çıkmış , yok hırsızmış.. mış mışta mışmış .
buna bir dur demeliyizama nasıl ?????

ASLINDA İMKANSIZ
ÇÜNKÜ,,,,,,,,,,,


MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR
yorumlarınızı bekliyorum

inanmadığınızıda biliyorum.çünkü biz yk cılar onun ağzından duymadan hiçbir şeye inanmayız:)SmileSmile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sensizlik-yk
Hasta YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 157 Doğum tarihi : 01/04/96 Yaş : 21 Nerden : isvec/turkiye-denizli Meslek : benim icin öldun sen artik dönmem sözumden yk Lakap : fanatikkkkkkkkkkk ykciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 182 Kayıt tarihi : 23/12/09

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   Cuma 5 Şub. - 22:53:30

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorum onun agzindan duymadikca inanmam ve bunu yazanlara diyorum ki ismail yk dan kiskandinmiyi dinleyiniz size bu yakisirrrrrrrrr kiskananlar catlasinnnnnnnnnnnn Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Zehra YK
Site Kurucusu
Site Kurucusu
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 1629 Nerden : Almanya - Sivas YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 135 Puani : 1742 Kayıt tarihi : 13/03/08

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   Cuma 5 Şub. - 22:54:26

Meralcim Bas Türk Grubuyla Ismail Gercektende Calisti Bu beste konusu icin. Smile

Calinti Degil, Beraber Yapilan Bir Sarki.. Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.iykfanclub.com
meral yk
Fanatik YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 439 Nerden : İSTANBUL Meslek : LİSELİ Lakap : ALAYINA YK CI:) YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 1 Puani : 505 Kayıt tarihi : 15/01/10

MesajKonu: hıhı   Cuma 5 Şub. - 22:55:55

ewet ben bunu bilorum ama ismail yk ya resmen hırsız muamelesi yaptılar ona kızıyorum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sibel_de
Fanatik YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 308 Nerden : danimarka Meslek : ismail yk Lakap : cilgin hihi YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 7 Puani : 362 Kayıt tarihi : 09/01/10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   C.tesi 6 Şub. - 1:56:37

ya inanmuyorum bu kadarda fazla artk sasryorlar ne yalan haber cikarrsanar ismail yk hakda artk yani onarda biliyo hic kimsenin inanmaycan bu habere niye bule yapuyorlar anamuyorum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
çılgın twity
Hasta YK'ci
avatar

Mesaj Sayısı : 103 YK Fanatigi :
0 / 1000 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 152 Kayıt tarihi : 02/02/10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   C.tesi 6 Şub. - 2:39:09

yk cılar onun başarısını kıskanıyorlar ve hiç kötü davranışları olmadı
için ne yapıcaklarını şaşırıyolar takmayın kafanıza biz yk mızı tanıyomuyuz onun böyle birşey yapmicani biliyomuyuz biliyoruz ozaman
napıcaz biz yk cılar onon azından duymadımız hiç birşeye inanmıcaz
öyle deyilmi arkadaşlar




duyunca bende çok üzüldüm hele kyduyunca nasıl üzülmüştür

sizce yk cılar































unca çok üzüldüm inanamadım bide onu düşünüyorumda oda
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
çılgın twity
Hasta YK'ci
avatar

Mesaj Sayısı : 103 YK Fanatigi :
0 / 1000 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 152 Kayıt tarihi : 02/02/10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   C.tesi 6 Şub. - 2:43:38

arkadaşlar sinirden yanlış yazdımyk yazıcama ky yazmişim anlayın işte nekadar sinirlendim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sensizlik-yk
Hasta YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 157 Doğum tarihi : 01/04/96 Yaş : 21 Nerden : isvec/turkiye-denizli Meslek : benim icin öldun sen artik dönmem sözumden yk Lakap : fanatikkkkkkkkkkk ykciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 182 Kayıt tarihi : 23/12/09

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   C.tesi 6 Şub. - 11:58:03

anliyoruzzzzz canim bende sasa kaldim ya amannnnnnnnnnnnnnnn bizene demi biz yk mizi seviyoruzzzz bundan guzel bisi var mi kim nederse desin kiskancindan demistir kiskandiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hophop
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
meral yk
Fanatik YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 439 Nerden : İSTANBUL Meslek : LİSELİ Lakap : ALAYINA YK CI:) YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 1 Puani : 505 Kayıt tarihi : 15/01/10

MesajKonu: yani   C.tesi 6 Şub. - 14:01:19

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zaten ben inanmadığımı sölemek için yazdım bunu sizde ssinirlanmein canlarım
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE YK
KISKANANLAR ÇATLASIN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sensizlik-yk
Hasta YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 157 Doğum tarihi : 01/04/96 Yaş : 21 Nerden : isvec/turkiye-denizli Meslek : benim icin öldun sen artik dönmem sözumden yk Lakap : fanatikkkkkkkkkkk ykciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii YK Fanatigi :
100 / 100100 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 182 Kayıt tarihi : 23/12/09

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   C.tesi 6 Şub. - 16:37:55

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cool
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Meral Yurtseven
Yeni YK'ci
avatar

Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 13 Doğum tarihi : 20/10/89 Yaş : 28 Nerden : Dadaşlar Diyarı &lt;&lt;Erzurum&gt;&gt; Meslek : Dekoratör Lakap : çılgın yk YK Fanatigi :
0 / 1000 / 100
Rep Gücü : 0 Puani : 15 Kayıt tarihi : 11/02/10

MesajKonu: Geri: arkadaşlar ben inanmıyorum asla   Salı 23 Şub. - 16:23:39

haklısın adaş
bizim de canımızı sıkıyorlar ama
ne yapalım
milletin ağzı torba değil ki büzüsün
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
arkadaşlar ben inanmıyorum asla
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Diyemiyorum
» -.-KaYKaY-.-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ismail YK Fan Club | Haydi Bastir Albümü | www.ismailykworld.com :: İsmail YK Bölümü :: İsmail YK'Ya Söylemek İstedikleriniz-
Buraya geçin: